Piata Flavia, calcata iar de politie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.11.2011 16:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Politistii din cadrul Serviciului de Investigare Fraudelor impreuna cu reprezentantii Garzii Financiare au desfasurat, la data de 13 noiembrie 2011, actiune in Piata Flavia din municipiul Timisoara pe linia protejarii populatiei impotriva unor activitati ilicite de comert.

Cu aceasta ocazie au fost verificate 2 societati comerciale si 6 persoane fizice autorizate si neautorizate si au fost intocmite trei dosare de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de punere in circulatie a unui produs care poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata si care il prejudiciaza pe titularul marcii respective.
Politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor articole de incaltaminte si imbracaminte in valoare de 22.910 lei.
Comisarii din cadrul Garzii Financiare au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 8.000 lei si masura complementara a suspendarii activitatii comerciale pe o perioada de 90 de zile conform O.U.G. 28/1999 privind obligatia operatorilor economice de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.