Piersicul... infloreste la TIMISOARA in luna octombrie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.08.2016 13:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cine e vedeta de Bucureşti care va deschide stagiunea timişoreana?
Bineinţeles, longevivul, inconfundabilul  şi probabil cel mai iubit actor,  Florin Piersic,  care va reveni cu spectacolul ”Straini in noapte”, impreuna cu actriţa Medeea Marinescu.
Evenimentul va avea loc pe scena Operei Naţionale Romane din Timişoara,  luni, 10 octombrie 2016, de la ora 19.

Comedia romantica a lui  Eric Assous a fost regizata de Radu Beligan.
Moartea maestrului Beligan l-a indurerat profund pe Florin Piersic, care a decis ca evenimentul de la Timişoara sa fie dedicat memoriei ilustrului sau prieten şi camarad de scena.
Florin Piersic joaca in acest spectacol rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care, in absenţa soţiei, işi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa  insoţit de Juliette, o femeie  tanara şi senzuala. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viaţa.
”Florin Piersic a revenit pe scena de teatru odata cu acest spectacol, adesea marturisind ca simte ca intinereşte cand il joaca. Maestrul Beligan a vazut aceasta piesa  montata la Paris, la Teatrul Marigny,  unde rolul interpretat acum de Florin Piersic era jucat de  Alain Delon,”, subliniaza organizatorii turneului.
Biletele pentru acest  spectacol s-au pus in vanzare la Agenţia Operei timişorene şi costa, in funcţie de loc, 40 de lei, 60  de lei sau 70 de lei, multe locuri fiind deja, in acest moment, ocupate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.