Pistolul, bata si scandalul de la Iecea Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.04.2012 07:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La data de 28.04.2012, în jurul orei 16, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale izbucnite între două familii în localitatea Iecea Mare, judeţul Timiş.
De urgenţă a fost direcţionat un echipaj de poliţie la faţa locului iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că starea conflictuală a izbucnit între G. Petre, de 55 ani, fiul acestuia, G. C. Alexandru, de 34 ani şi o familie de ciobani din care fac parte P. Mihaela, de 40 ani, ginerele său H. D. Marian de 26 ani şi T. Vasile, de 44 ani, toţi cu din localitatea Iecea Mare, pe fondul neînţelegerilor legate de oile care pătruns pe terenurile celor dintâi şi le-au distrug culturile agricole.
În timpul altercaţiei, familia din Iecea Mare s-a folosit de mai multe bâte, iar G. C. Alexandru a folosit un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţine legal, a tras 6 cartuşe, rănind pe P. Mihaela şi H. D. Marian.
Patru din cele cinci persoane implicate în altercaţie au fost transportate la Spitalul Municipal Timişoara pentru primirea îngrijirilor de specialitate.
Datorită profesiei pe care o exercită G. C. Alexandru, cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.