PLICTIS MARE la FRONTIERA de VEST. PAKISTANEZI descoperiti tocmai la... JEBEL!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.02.2017 10:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta - I.T.P.F. Timisoara, in cooperare cu politistii din cadrul Sectiei 8 de Politie Jebel, au depistat 5 cetateni pakistanezi, trei adulti si doi minori, care intentionau sa ajunga ilegal in tari din vestul Europei.

In data de 26.02.2017, in jurul orei 11.30, in apropierea localitatii Jebel, politistii de frontiera au depistat 5 cetateni straini (3 adulti si 2 minori) care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei, pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni din Pakistan, adultii avand varste cuprinse intre 19 si 38 de ani, iar copiii de 12 si 14 ani.
Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele cinci persoane fiind preluate de o echipa operativa din cadrul Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitanti de Azil Timisoara, in vederea dispunerii masurilor legale, ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.