Plimbare pe o coarda de 2 cm intre acoperisurile Timisoarei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2014 13:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Flaviu Cernescu va traversa distanţa dintre acoperişurile Teatrului Naţional şi Hotelului Timişoara pe o linie ingusta de doar doi centimetri, de la ora 17:30, pe 10 octombrie 2014, oferind un spectacol plin de adrenalina şi curaj.

Transylvania Dragon sau Balaurul din Transilvania, care este noua titulatura a curajosului banaţean Flaviu Cernescu, şi-a propus sa cucereasca Timişoara şi timişorenii cu o demonstraţie de slackline extrem, cum nu aţi mai avut ocazia sa vedeţi live.
Vineri, 10 octombrie, la ora 17,30, in Piaţa Victoriei, la inceputul pietonalei Maraşeşti, Flaviu Cernescu se va plimba pe coarda intre cornişa Hotelului Timişoara şi cea a Teatrului Naţional.
Plimbarea la inalţime a lui Flaviu Cernescu are un scop precis: o invitaţie de a descoperi Transilvania si Banatul, asa cum nu le-am mai vazut, din alt unghi, intr-un viitor ducumentar turistic cu sporturi extreme regizat de Sabin Dorohoi, in care ”extremul” Flaviu Cernescu are rolul principal.

Programatorul IT Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai curajosi banateni pasionati de sporturi extreme, va merge pe coarda deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania si Banat.
Pentru ca reteta aventurii sa fie completa, cea mai mare parte a drumului va fi facuta pe un monociclu!
In drumul sau artistul acrobat se va intalni cu oameni interesanti, descoperind istoria si traditiile locurilor.
Viitorul documentar va fi filmat intr 10 si 26 octombrie, iar echipa va parcurge practic intreg Banatul si Transilvania, filmand o parte din cele mai renumite obiective turistice.
Cum filmul presupune acrobatii spectaculoase la inaltimi ametitoare in multe locuri publice ale marilor orase din Transilvania si Banat (deocamdata este perioada in care echipa solicita aprobarile autoritatilor pentru acest demers inedit si inca nu putem publica oficial exat toate locatiile unde se va filma), cu siguranta vor fi multi oameni curiosi sa asiste la “eveniment”.

Filmul este produs de Western Transylvania Studios, cea mai tanara casa de productie din vestul ţarii si va fi regizat de Sabin Dorohoi, banatean la origine, realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Resita, Caransebes, Bocsa, Herculane si Anina.
Sabin Dorohoi este laureat al peste 35 de nominalizari si premii internationale.
Din cele treisprezece  filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visand la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” si “Calea Dunarii”) i-au adus cele mai multe distinctii internationale la festivaluri precum: Palm Springs, Reykjavic, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia si Festivalul de film Est European din Hollywood.  

Mai multe detalii despre proiectul acestui film inedit de promovare a Romaniei, precum si cateva filmulete foarte scurte de anuntare a viitorului documentar, se pot gasi pe site-ul oficial transylvaniadragon.com.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.