Ploua cu cetateni de onoare la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.05.2016 15:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 31 mai 2016, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi:
1.    Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
2.    Proiect de hotarare privind aprobarea Monografiei economico-militare a Judetului Timis.
3.    Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare si a inchirierii prin licitatie publica a Stadionului “Dan Paltinisanu” Timisoara.
4.    Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurilor pentru cumpararea imobilului situat in Municipiul Timisoara, Bd. Tineretii, nr. 3, parter, apartamentul nr. 1, identificat prin CF nr. 404020 – C1 –U19 Timisoara, top 17196/I.
5.    Proiect de hotarare privind probarea modificarii “Programului de transport judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014-30.06.2019”.
6.    Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori  de transport rutier.
7.    Proiect de hotarare privind modificarea Normativului privind  dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
8.    Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
9.    Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii Contractului de inchiriere nr. 8843/25.06.2007 incheiat de catre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis cu Societatea ROTH S.R.L.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea executarii lucrarilor de combatere a insectelor si artropodelor pe teritoriul Judetului Timis.
11. Proiect de hotarare privind incetarea raportului de serviciu prin demisie al domnului Coras Ardelean director executiv al Camerei Agricole a Judetului Timis.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al  Judetului Timis pe trimestrul I 2016.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis.
14. Proiect de hotarare privind conferirea post mortem a titlului de „Cetatean de Onoare al Judetului Timis”, I.P.S. dr. Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului (1962 – 2014).
15. Proiect de hotarare privind conferirea titlului de “Cetatean de Onoare al Judetului Timis” P. S. Alexandru Mesian eparhial al Eparhiei Greco – Catolice de Lugoj.
16. Proiect de hotarare privind conferirea titlului de „Cetatean de Onoare al Judetului Timis”, I.P.S. Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului.
17.Intrebari,  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.