PMP Timis: PNL Timis este macinat de orgolii si lupte interioare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.06.2016 14:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Marius Cristinel Dugulescu:

”Cateva considerente despre negocieri şi majoritaţi. In urma alegerilor locale Partidul Mişcarea Populara Timiş are 2 consilieri judeţeni şi 2 consilieri locali.Inca din seara alegerilor am transmis conducerii PNL Timiş ca, noi cei din PMP Timiş si Timişoara, suntem deschişi la o colaborare pentru a forma majoritaţi in CJT si CLT, ce-am primit in schimb? multe atacuri la persoana! Nu inţelegeam ce sens au aceste atacuri cand se vedea cu ochiul liber ca PNL are nevoie de alianţe in vederea formarii de majoritaţi, atat la Consiliul Local Timişoara dar mai ales la Consiliul Judeţean Timiş. M-am dumirit repede, am realizat care era miza, din pacate nu una politica şi nici matura. Scopul denigrarii mele avea ca singur obiectiv blocarea unei aliante a PNL cu PMP! Dar de ce, cand ei, in mod normal, ar fi trebuit sa ne invite imediat dupa alegeri la sediul PNL pentru consultari! Chiar daca va va fi greu sa credeti, scopul acestor atacuri au fost ca PNL sa piarda preluarea CJ Timiş şi de a bloca preluarea Presedinţiei CJT de catre Alin Popoviciu. De asemenea prin aceasta strategie malefica co-presedintele Dan Popa urmeaza sa-şi dea demisia, aşa cum a anunţat, in caz ca nu se reuşeşte caştigarea acestui obiectiv! Deci cu alte cuvinte, tot acest joc ieftin a avut ca singur scop consolidarea unei singure persoane in Filiala PNL Timiş (ştiţi voi cine) şi inlaturarea altora cu preţul pierderii CJ Timiş! Asta da lider de partid, sacrifici intreg partidul şi primarii tai pentru a-ţi regla conturile din interiorul partidului! Trist domnule primar Robu, da despre dumnealui este vorba! In timp ce PNL-ul este macinat de orgolii şi lupte interioare am fost invitaţi de catre dl. Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş sa discutam despre proiecte comune, programe asumate in campanie de noi şi ei şi cum putem forma majoritaţi in CJT şi CLT. Au fost discuţii serioase şi foarte directe, fiind toti trei tineri( Roxana Iliescu, Sorin Grindeanu şi eu) ne-a fost destul de usor sa realizam ca toţi ne dorim o altfel de abordare in administrarea oraşului şi judeţului, una in slujba cetaţenilor nu a grupurilor de interese, una sincera nu prefacuta! Este timpul pentru o alta mentalitate, noi cei aleşi trebuie sa transmitem tuturor ca am inteles ca noi suntem la dispoziţia cetatenilor, ca am fost aleşi pentru a le face lor o viaţa mai buna, mai frumoasa, NU sa favorizam anumite firme şi sa ne imbogaţim noi şi familiile noastre! In incheiere vreau sa o felicit pe Roxana Iliescu, presedintele PMP Timiş, pentru maturitatea de care a dat dovada şi sinceritatea cu care a abordat aceste negocieri politice dar mai ales pentru verticalitate, a demonstrat ca este puternica şi ca nivelul ei da clasa unor barbaţi politici a caror singure argumente sunt ameninţarea sau insulta! PMP Timiş nu este şi nu va fi niciodata satelitul altui partid şi cu atat mai puţin a unor persoane sau grupuri de interese!
E timpul sa facem politica şi administraţie serioasa, curata, aşa cum am declarat la depunerea juramantului.*Aşa sa ne ajute Dumnezeu!
ps-*- (noi cei din CLT ca la CJT inca se aşteapta PNL ul şi UNPR ul sa se prezinte...şi va spun eu, a 3-a oara or sa vina toţi!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.