Poate nici TIMISOARA nu prea (mai) are ce cauta in EUROPA. Uite ce JAF poate lasa in urma lui un ORGANIZATOR de EVENIMENTE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.02.2018 12:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor locali care au luat masura sancţionarii contravenţionale a organizatorului de evenimente Alltimeclubbing World Wide SRL, cu sediul in Jimbolia, care a depozitat o cantitate importanta de deşeuri str. Canal Bega, aceştia din urma au salubrizat toata locaţia pe care se aflau gunoaiele şi le-au predat reprezentanţilor societaţii de salubrizare Retim.
Societatea a fost sancţionata in urma cu cateva zile cu 2500 lei conform HCL 371/2007 modificata asumandu-şi strangerea resturilor depozitate.

Poliţiştii locali acţioneaza zilnic pentru depistarea persoanelor fizice sau juridice care depoziteaza deşeuri pe domeniul public, fie prin pande, fie cu ajutorul camerelor video instalate in locaţiile in care frecvent sunt abandonate deşeuri.
Spre exemplu, anul trecut, poliţiştii locali au organizat şi desfaşurat 90 de acţiuni punctuale pe mediu şi salubrizare atat independent cat şi in colaborare cu inspectori de specialitate din Primaria Municipiului Timişoara, RETIM Ecologic Service, Directia de Sanatate Publica, Garda de Mediu şi Comisariatul Judeţean Timiş.

De asemenea, au fost identificate si sanctionate contraventional 169 de persoane care au abandonat deşeuri pe domeniul public, la rampele formate, fiind aplicate amenzi in valoare de 104.859 lei.
Au fost identificate 599 locatii cu deseuri abandonate, care au fost salubrizate la interventia politistilor locali, fiind transmise adrese in acest sens Directiei de Mediu si Biroului Salubrizare din cadrul Primariei Timisoara şi au fost inmanate 1174 de somaţii şi notificari in scopul prevenirii abandonului de deşeuri pe domeniul public, in zonele in care se formeaza rampe clandestine.
La nivelul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara, in anul 2017, s-au aplicat 2478 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi in valoare totala de 1.239.000 lei, pentru aruncarea deşeurilor pe domeniul public al municipiului Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.