Podul Michelangelo e proaspat pe dinafara si o epava pe dedesubt

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2014 20:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Elementele de sustinere a podului Michelangelo, mai exact sistemele de reazem tip pendul, sunt complet mancate de rugina, crapate, nemaifiind in stare de functionare, este de parere Ciprian Mihok, liderul PNŢCD Timişoara.
Metalul din care sunt confectionate aceste piese este corodat in profunzime.
Intr-o declaratie pe care a facut-o viceprimarul Dan Diaconu, acesta sustine ca in proiect e prevazuta doar curatarea acestor elemente metalice, nefiind necesara schimbarea lor.
Ciprian Mihok il invita pe viceprimarul Dan Diaconu sa mearga sub pod, dupa care sa explice cum poate sa curete un metal crapat si serios afectat de rugina.
De asemenea, liderul PNŢCD Timişoara a prezentat opinia specialistului care a realizat expertiza in 2010 si care a subliniat faptul ca elementele de sustinere a podului s-au degradat pana in prezent.
Acelasi specialist a aratat faptul ca este necesara o noua evaluare a tuturor sistemelor de reazem tip pendul de la podul Michelangelo.
Ciprian Mihok ii atrage atentia viceprimarului Diaconu ca, in acest caz, care priveste in primul rand siguranta timisorenilor si a intregii lucrari aduse in discutie, nu trebuie sa lanseze afirmatii cu tente politice inainte de a consulta specialistul care a facut expertiza si inainte de vedea care este realitatea de la fata locului.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.