Politia a executat niste maruntis pe Fasia Gaza

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.08.2012 14:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au executat, pe 28 august, acţiuni între orele 14-16 pe linie economică şi rutieră.
Astfel, Serviciul de Investigare a Fraudelor a efectuat controale în rândul comercianţilor de pe bulevardul Brâncoveanu în scopul combaterii activităţilor comerciale prin utilizarea de metode evazionist-fiscale, iar poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara au verificat taximetriştii în scopul reducerii victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transporturilor publice de persoane în regim de taxi.
Obiectivele urmărite de către poliţiştii rutieri au constat în menţinerea unui climat de legalitate în domeniul transporturilor rutiere publice, reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse ca urmare a nerespectării legii de către conducătorii auto şi verificarea gradului de siguranţă rutieră a acestor vehicule.
Cu această ocazie au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 2590 de lei pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitivul „mâini libere„ pentru neportul centurii de siguranţă pe timpul deplasării şi oprirea voluntară a autoturismului în zone interzise.
La rândul lor, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au verificat 15 agenţi economici şi persoane fizice autorizate să desfăşoare activităţi comerciale, ocazie cu care au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4200 de lei, pentru comercializarea de produse fără documente de provenienţă şi omisiunea afişării preţurilor la produsele expuse spre vânzare. Totodată au fost confiscate articole vestimentare în valoare de 3600 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.