Politia a pus ochii pe aur

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.11.2011 12:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Timiş continuă verificările în bijuteriile din municipiul Timişoara, dispunând ridicarea a peste un kilogram de aur după ce în urmă cu o săptămână au mai ridicat peste 800 de grame de bijuterii din aur.

Astfel, în data de 14.11.2011, ofiţerii de investigarea fraudelor împreună cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au efectuat un control la o bijuterie din municipiul Timişoara în urma căruia au ridicat în vederea confiscării 1410 grame de bijuterii din aur.
În urma controlului s-a stabilit că unele din bijuteriile care erau expuse la vânzare erau marcate cu mărci de garanţie neînregistrate, iar altele marcate necorespunzător.
De asemenea, au mai fost identificate şi ridicate două poansoane care erau neînregistrate, dar care erau folosite la marcarea bijuteriilor.
Toate bijuteriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi urmează să fie depuse la Trezoreria Naţională în vederea expertizării şi valorificării.
Totodată, poliţiştii i-au întocmit administratorului bijuteriei dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unei mări de garanţie neînregistrată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.