Politia locala a inregistrat 495 de cersetori

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.09.2012 12:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali continuă acţiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii şi minorilor conform prevederilor legale. 

În cursul zilei de marţi, zece persoane au fost depistate cerşind sau vabagondând în zone precum Catedrala Mitropolitană, Calea Girocului, Gara de Nord, Complexul Studenţesc.
În cursul zilei de astăzi, poliţiştii locali au demarat verificări mai intense şi pe liniile mijloacelor de transport în comun, deoarece există date că tot mai mulţi dintre cerşetori şi-au schimbat locaţiile, preferând în special vagoanele tramvaielor din zona centrală şi din zona Gării de Nord.
Din punct de vedere statistic, se poate sublinia faptul că poliţiştii locali au înregistrat până acum un număr de 495 persoane din categoria cerşetori şi oameni ai străzii, dar mulţi dintre aceştia au fost depistaţi în stradă în mod repetat, totalul ridicărilor din stradă fiind de 978.
Aproximativ 65 de procente dintre aceştia provin din alte localităţi decât Timişoara. Acţiunile continuă şi în perioada următoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.