POLITIA LOCALA din TIMISOARA a prins 3 HOTI de BUZUNARE. I-a dat jos din TRAMVAI, i-a amendat pentru calatorie frauduloasa si i-a trimis inapoi!... La FURAT!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.05.2017 12:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Intervenţii Rapide şi din cadrul Biroului Transport Urban au organizat o ampla acţiune pe mijloacele de transport in comun, in staţiile RATT şi in apropierea acestora, in special pentru prevenirea faptelor de furturi din buzunare, dar şi pentru prevenirea, combaterea şi constatarea contravenţiilor referitoare la ordinea şi liniştea publica prevazute de Legea 61/1991 republicata şi a faptelor care contravin normelor privind transportul public de persoane prevazute de HCL 371/2007 modificata.

Un grup de persoane cunoscute ca facand parte din categoria hoţilor de buzunare, doua femei şi un barbat, au fost depistaţi pe tramvaiul 5, in zona Libertaţii, şi au fost daţi jos din mijlocul de transport de poliţiştii locali.
Cei in cauza au fost preluaţi in vederea verificarii documentelor, fiind aduşi la sediul Poliţiei Locale, sancţionaţi pentru calatorie frauduloasa şi acte de identitate expirate, nefiind insa motive de reţinere a unor infracţiuni.
Datele acestora au fost comunicate şi Poliţiei Municipiului Timişoara in vederea exploatarii in activitatea calificata de instrumentare a cazurilor.

Acţiunea s-a desfaşurat inca de la primele ore ale dimineţii şi pana seara, pe 18 mai, fiind aplicate un numar de 25 de sancţiuni contravenţionale pentru fapte precum consumul de alcool, comerţul ilicit in apropierea staţiilor RATT, autovehicule parcate in aceste locaţii, oameni fara adapost in tramvaie.

foto Politia locala Timişoara

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.