Politia locala s-a pus cu burta pe carte...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.07.2014 15:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Incepand din aceasta saptamana, poliţiştii locali din teren au intrat in posesia Ghidului Legislativ al Poliţistului Local, actualizat conform reglementarilor legislative in vigoare.
Pe langa celelalte dotari, precum staţie de emisie-recepţie, catuşe, tomfa, spray paralizat, procese verbale, ghidul face parte din echipamentul cu care poliţistul local merge in patrulare in strada.
Poliţiştii locali au avut şi pana acum un astfel de document, numai ca ediţia din 2014 a fost revizuita şi actualizata conform ultimelor modificari legislative pentru toate liniile pe care se acţioneaza in teren, mai exact ordine publica, inspecţie comerciala, disciplina in construcţii şi afişaj stradal, protecţia mediului, circulaţie rutiera.
Mai mult decat atat, la sugestia primarului Nicolae Robu, au fost introduse in ghid şi informaţii legate de locaţii ale unor instituţii şi obiective care i-ar putea interesa atat pe timişoreni, cat şi pe turiştii care viziteaza Timişoara.
Astfel, poliţiştii locali vor putea da informaţii referitoare la adresele instituţiilor publice de interes general, unitaţi spitaliceşti, universitaţi, instituţii cu cultura, precum şi farmacii non-stop, hoteluri şi cluburi unde turiştii ar putea petrece timpul liber.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.