Politia locala se tot lupta cu cuiburile de cersetori si oameni ai strazii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.07.2014 17:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au continuat verificarile in ceea ce priveşte prezenţa in strada a persoanelor care practica cerşetoria şi a oamenilor strazii, in vederea depistarii acestora şi luarii masurilor cu privire la preluarea din strada, monitorizarea lor şi predarea catre serviciile sociale.
O data cu incalzirea vremii, s-a constatat o creştere a persoanelor fara adapost pe raza municipiului Timişoara, motiv pentru care acţiunile s-au intensificat.
Astfel, in ultima saptamana, au fost depistate un numar de 68 de persoane care practica cerşetoria sau fac parte din categoria oamenilor strazii, cele mai multe dintre acestea in Complexul Studenţesc şi la Parcul Botanic, doua locaţii in care s-au efectuat acţiuni repetate ca urmare a sesizarilor primite de la timişoreni, cu scopul asanarii ”cuiburilor” de persoane certate cu legea.
De asemenea, alte zone in care au fost depistaţi cerşetori sunt Catedrala Mitropolitana, Gara de Nord, Bdul Take Ionescu, Calea Lipovei, Piaţa Consiliul Europei, str. M. Kogalniceanu, str. Proclamaţia de la Timişoara (in faţa magazinului Bega).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.