POLITIA LOCALA tot numara CERSETORII din TIMISOARA inca de la infiintare. De vina e... TIMISORENII, bre!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.06.2017 13:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali tot au in atenţie, de la infiinţare şi pana in prezent, fenomenul cerşetoriei şi al oamenilor strazii, şi tot continua acţiunile pe linia depistarii persoanelor fara adapost şi a celor care apeleaza la mila publica pe raza municipiului Timişoara.

Aşa s-a intamplat şi in ultimele trei zile, cand au fost depistaţi şi aduşi la sediul Poliţiei Locale pentru verificari şi preluare in baza de date un numar de 20 de cerşetori şi persoane fara adapost.

De la inceputul lunii iunie şi pana in prezent au fost identificaţi, in Timişoara, in zone centrale, dar şi in cartierele oraşului, un numar de 145 de astfel de persoane care creeaza disconfort cetaţenilor.

Toate persoanele sunt depistate in mod repetat şi, deşi in cea mai mare parte provin din alte judeţe, continua sa stea in Timişoara, unde primesc bani de la trecatori.
De aceea, Poliţia Locala Timişoara face din nou apel la cetaţeni şi sa nu ofere bani cerşetorilor deoarece in acest fel atrag şi alte persoane din aceeaşi categorie in Timişoara şi ii menţin in strada pe cei veniţi deja aici.

Un sprijin important poate veni şi din partea cetaţenilor deranjaţi de acest fenomen care sesizeaza la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 astfel de aspecte.
Poliţia Locala incurajeaza o colaborare intre timişoreni şi instituţie cu scopul de a combate acest fenomen, facand apel sa sesizeze in continuare prezenţa cerşetorilor şi a oamenilor strazii pentru ca un echipaj sa se prezinte pentru a-i prelua din strada.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.