Politia nu mai face fata la tot mai multele furturi si talharii?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.01.2013 16:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Reţinut pentru tâlhărie

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi  prin serviciul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada C. Brediceanu, din Timişoara, a fost comisă o tâlhărie.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că o persoană necunoscută a  deposedat-o, prin violenţă,  pe H. Maria, de  53 de ani, din Timişoara, de poşeta purtată pe umăr.
În urma verificărilor efectuate, la o mică distanţă de locul faptei a fost observată persoana în cauză, care a fost urmărită şi reţinută.
Poliţiştii au reuşit şi recuperarea poşetei, care  a fost predată persoanei vătămate.
Suspectul Z. Ioan, de 42 de ani, din localitatea Curtici, judeţul Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat în cursul zilei de azi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Suspecţi de furt din locuinţă

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurale Cărpiniş au identificat două persoane suspectate de comiterea unui furt din locuinţă.
La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, C. T., de 44 de ani, din Săcălaz a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa de domiciliu, iar din interior au sustras două telefoane mobile şi 200 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri,  poliţiştii i-au identificat pe D. Daniel, de 18 ani şi A. G., de 16 ani, ambii din Săcălaz, suspectaţi de comiterea furtului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat păgubitului.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Furt din auto

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Furturi din Auto au identificat o persoană suspectată de comiterea unui furt.
În fapt, la data de 18/19.09.2012, P. Laurenţiu, de 23 de ani, din Timişoara, a spart geamul portierei dreapta spate al unui autoturism, care se afla parcat pe strada  Horia Măcelariu, iar din interior a sustras un cd-player.
Prejudiciul a fost recuperat, bunul fiind predat păgubitului.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.