Politia Rutiera: Eu iarna nu dorm. Amendez...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.02.2013 16:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data 01/02 februarie a.c., în intervalul orar 21-5, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au controlat 872 de autovehicule(VIDEO), fiind aplicate 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.730 de lei.
Au fost întocmite 8 dosare penale, 6 dintre acestea pe numele celor care au fost depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 pentru cei care nu posedau permise de conducere.
Totodată, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere şi au retras 18 certificate de înmatriculare.
***
Spre exemplu, la ora  23.50, B. Lucian, de 35 de ani, din localitatea Stanciova, a fost depistat în timp ce conduceau un autoturism pe  DJ.592 în localitatea Mosniţa Nouă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de  1,01  mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice.
În jurul orei 03.00, a fost depistat şi H. Mihai, de 39 de ani, din Timişoara, care conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuţiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de  0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul în vederea recoltării probelor biologice.
La ora 03.30 poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul cu remorcă, care se deplasa pe bulevardul Revoluţiei 1989.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul R. Valentin, de 30 de ani, din Timişoara, nu posedă permis de conducere categoria E, necesar pentru autovehiculul condus.
***
La data de  01 februarie, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe bulevardul 16 Decembrie 1989.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că S. Constantin, de 36 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton angajat în traversarea carosabilului.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a Mariei M, de 78 de ani, din Timişoara, care era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.