Politia Timis s-a trezit: Tir cu marfa de contrabanda de 750.000 euro...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.11.2015 14:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Peste 7000 de articole vestimentare, produse cosmetice, incalţaminte şi marochinarie, fara documente legale, au fost ridicate de poliţiştii de investigare a criminalitaţii economice timişeni, in urma unui control in trafic.

In noaptea de 20 spre 21 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalitaţii Economice, sprijiniţi de cei de la rutiera, au oprit pentru control, pe raza localitaţii Şag, un autotren incarcat cu diferite produse.
In urma verificarilor efectuate, poliţiştii au constatat ca pentru o parte din produsele transportate, peste 7000 de articole vestimentare, produse cosmetice, incalţaminte şi marochinarie, nu exista documente care sa ateste provenienţa acestora.
Bunurile, in valoare totala de aproximativ 750.000 de euro, au fost ridicate şi indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.
In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate. 

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.