Politia Timisului se lauda, la ceas aniversar, cu sculele din dotare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2014 18:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii timiseni organizeaza o serie de manifestari, prilejuite de aniversarea a 192 de ani de la infiintarea Politiei Romane.

Politia Romana aniverseaza, la data de 25 martie a.c., 192 de ani de atestare documentara.
Anul acesta, momentul aniversar va fi marcat prin organizarea mai multor evenimente, unul dintre acestea urmand sa aiba loc pe 21 martie a.c., la Complexul Comercial Iulius Mall, intre orele 14 – 18.
Cetatenilor le vor fi prezentate standuri expozitionale cu tehnica de ultima generatie, folosita in activitatea de politie, dotarile trupelor de interventie speciala, precum celelalte echipamente din dotarea unitatilor de politie.
Totodata, politistii vor executa demonstratii de dresaj si interventie, folosind cainii din dotare.

La data de 24 martie a.c., intre orele 11 – 14, Inspectoratul de Politie Judetean Timis isi va deschide portile pentru toti cei care doresc sa fie alaturi de politisti la ceas aniversar.
Cei prezenti vor putea sa vada in fata sediului inspectoratului, pe bulevardul Tache Ionescu, elemente de tehnica si dotare (scutere, motociclete, autoturisme si autoutilitare, armament, etc.).

Marti, 25 martie a.c., incepand cu ora 13, politistii timiseni va asteapta in Piata Operei Romane, din Timisoara, unde puteti asista la programul oferit de politisti, care cuprinde prezentarea unor elemente de tehnica din dotare (scutere, motociclete, autoturisme si autoutilitare, armament, etc.), executarea unor demonstratii de dresaj si interventie de catre conductori si cainii din dotare, executarea unor demonstratii de arte martiale de catre sportivii Asociatiei „TIMPOLICE”, executarea unor demonstratii de lupta si interventie de catre luptatorii Serviciului Pentru Actiuni Speciale al I.P.J. Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.