Politiei locale i-au ramas in gat merele glazurate...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.03.2014 20:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au acţionat, se spune, in urma unei sesizari telefonice cu privire la faptul ca in Parcul Copiilor sunt persoane care comercializeaza diverse produse alimentare fara indeplinirea normelor legale de comerţ.
In urma verificarii la faţa locului, s-a stabilit ca este vorba despre un barbat de 27 de ani, cu domiciliul in Timişoara, care comercializa fara a deţine acord de comerţ stradal mere glazurate, motiv pentru care acesta a fost sancţionat cu suma de 200 lei conform HCL 139/2011.

In fapt, aceasta persoana face parte dintr-o familie cu zeci de sancţiuni primite de la Poliţia Locala Timişoara in ultimii trei ani, care nu deţine acord sau autorizaţie pentru efectuarea de activitaţi comerciale pe raza Municipiului Timişoara.

Cu toate acestea, respectivii efectueaza acte comerciale vanzand in special din rulote, produse de tip patiserie, precum langoşi, mere glazurate, vata de zahar etc in diverse puncte din oraş fara a avea acord, dar şi fara aviz din partea Direcţiei Sanitar Veterinare, care de altfel, in cursul anului trecut a şi procedat la sigilarea uneia dintre rulotele deţinute de aceştia in zona platformei Kromberg and Schubert.

In ultimii ani, familia Topliceanu a primit pe persoana juridica, respectiv intreprindere individuala, un numar de 12 sanţiuni contraventionale in valoare de 71.300 lei, iar pe persoana fizica, un numar de 68 sancţiuni in valoare de 18.180 lei.
Deşi nu deţin documentele necesare, cei trei membri, respectiv doi fraţi şi fiul unuia dintre aceştia, continua sa incalce legislaţia in vigoare şi sa puna in pericol sanatatea cetaţenilor care cumpara produse de la ei. Poliţiştii locali vor acţiona şi pe viitor pentru luarea masurilor legale impotriva acestora pana la intrarea in legalitate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.