Politist fals in Piata Dacia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.07.2012 15:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Secţiei 4 au reuşit depistarea şi reţinerea unei persoane suspecte că în perioada 5-10 iulie 2012, prin atribuirea unei calităţi false, a înşelat mai mulţi comercianţi din Piaţa Dacia, de la care a obţinut diferite sume de bani.
Poliţiştii, în urma activităţilor întreprinse, l-au depistat la data de 10 iulie, pe C. Robert, de 39 de ani, din Timişoara, suspect că din 5 iulie şi până astăzi, s-a dat drept poliţist al Serviciului de Investigare a Fraudelor pretinzând şi primind de la patru comercianţi din Piaţa Dacia diferite sume de bani pentru a trece cu vederea unele nereguli pe care aceştia le-ar fi avut.
După ce a încasat sumele de bani acesta a promis că va reveni vineri, în data de 12.07.2012, pentru a relua controlul documentelor de provenienţă a mărfii expuse spre vânzare.
Aceasta se află în prezent la sediul Secţiei 4 pentru audieri, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.