Politista de la Sannicolau Mare, cea mai buna la full-contact din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.05.2015 21:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Doi politisti si doua politiste de frontiera din cadrul ITPF Timisoara au castigat sase medalii la competitia UNIFIGHT organizata  de Ministerul Afacerilor Interne.
Competitia a avut loc saptamana trecuta in Onesti, judetul Bacau si a aliniat la start peste 100 de politisti de frontiera, politisti, jandarmi si pompieri.
Astfel, in perioada 27 – 30.04.2015, in Onesti a avut loc etapa finala a Unifight - Ministerului Afacerilor Interne la care au participat cei mai buni politisti de frontiera, politisti, jandarmi si pompieri.
Din echipa ITPF Timisoara a facut parte agent sef adjunct Moraru Corina, politista de frontiera in cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti, agent de politie Nagy Gyuris Catalina - politista de frontiera in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, Inspector  de politie Neagu Viorel - politist de frontiera in cadrul Sectorul Politiei de Frontiera Jimbolia si agent principal de politie Foia Dacian - politist de frontiera in cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis.
Sportivii  ITPF Timisoara au obtinut urmatoarele rezultate:
1. Agent de politie NAGY GYURIS CATALINA la categoria + 60 Kg:
LOC I – light – contact
LOC I – full - contact
2. Agent sef adjunct de politie MORARU CORINA la categoria  60 Kg:
LOC II – light – contact
LOC II – full - contact
3. Inspector  de politie NEAGU VIOREL la categoria  70 Kg:
LOC II – light – contact                      
4. Agent principal de politie FOIA DACIAN la categoria 95 Kg:
LOC III – full – contact
 La aceasta competitie participa cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar pregatirea acestora  presupune o gama mare de procedee tehnice, acestea conferindu-i acestui sport dinamism, spectaculozitate, stimularea imaginatiei combinative si gandirea sportiva.   

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.