Politisti injurati si atacati la Carpinis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.01.2013 14:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La data de 08 ianuarie a.c.,  în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Austria, care se deplasa pe strada  a VII a din Cărpiniş.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul M. Petrică, de 18 ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
La scurt timp, la faţa locului s-au strâns mai multe persoane, rude ale tânărului, care au devenit recalcitrante, adresând cuvinte şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor.
A fost solicitat sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.
În momentul în care tânărul a fost introdus în autospecială pentru a fi condus la sediul poliţiei, din curtea imobilului unde acesta domicilia, au fost aruncate mai multe obiecte contondente în direcţia echipajelor de poliţie, distrugând portiera unuia dintre ele şi geamul autospecialei S.A.S.
În urma altercaţiei trei persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Timiş pentru audieri, poliţiştii întocmind două dosare penale, unul pe numele tânărului pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, iar celălalt pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, urmând a se face verificări în vederea identificării suspecţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.