Politisti locali pe biciclete. Deocamdata fara girofar!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.06.2014 15:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali patruleaza, incepand de pe 3 iunie 2014, şi pe biciclete pe raza municipiului Timişoara, pe trasee stabilite, unde acest lucru este impus de situaţia din teren.
Au pornit pe traseu, alaturi de patrulele pe motoscutere ale Serviciului Circulaţie şi cinci patrule de cate doi poliţişti locali de la Serviciul Ordine Publica pe biciclete.
 
Astfel, ca urmare a recomandarilor primarului Nicolae Robu, inca de anul trecut s-a stabilit achiziţionarea de echipament special pentru patrularea pe biciclete, mai exact pantaloni scurţi, pantofi sport, tricouri albastre inscripţionate şi caşti de protecţie.
Cu mijloacele velo de patrulare poliţiştii locali vor putea fi vazuţi in zonele pietonale, parcuri, incercandu-se astfel ca, alaturi de patrulele moto şi auto, poliţiştii locali  sa fie prezenţi in cat mai multe zone din oraş. De altfel, de saptamana viitoare vor fi organizate din nou acţiuni in cartierele oraşului unde, de asemenea, poliţiştii pe biciclete vor fi prezenţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.