Politistii de frontiera au confiscat niste... somn

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.10.2013 14:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa  au descoperit  100 kg de peşte deţinut şi transportat ilegal de catre 2 cetăţeni români, în zona  de frontieră.
Ieri, la ora 15:00, pe comunicaţia Oraviţa-Reşiţa, în localitatea Grădinari,  poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa  au oprit la control un autoturism marca „Volkswagen Golf”.
La volanul autoturismului se afla Helmut R., în vârstă de 58 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, iar pe scaunul din dreapta şoferului se afla Gheorghe D., în vârstă de 62 ani, domicilat pe raza judeţului Caraş-Severin.
La controlul efectuat asupra autoturismului s-a descoperit cantitatea de 100  kg peşte diferite specii (somn, plătică, şalău, ştiucă, caras), pentru care susnumiţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de: “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit”.
Cantitatea de 100 kg peşte, în valoare de 2000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predate unei societati comerciale de profil.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.