POLITISTII de la Sectia 5 TIMISOARA au AMENDAT toata PLEVUSCA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.06.2015 11:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In cursul zilei de 25 iunie, politistii Sectiei 5 Timisoara au aplicat 50 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 4.500 de lei.

Politistii Sectiei 5 Timisoara au intreprins, pe raza de competenta, masuri pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica corespunzator, in vederea prevenirii activitatilor infractionale si cresterii vizibilitatii elementului politienesc.
Astfel, s-a organizat o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efective de politie de ordine publica, rutiera, investigatii criminale si jandarmi.
Politistii au actionat pentru identificarea persoanelor pretabile la savarsirea de infractiuni stradale cu sau fara violenta, identificarea persoanelor urmarite in temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din savarsirea de infractiuni sau care pot sa foloseasca la savarsirea de infractiuni, precum si combaterea tuturor faptelor antisociale.
Au fost legitimate peste 350 de persoane si verificate in baza de date 47 de autovehicule.
Au fost  aplicate 50 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, nerespectarea prevederilor Legii 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani si pentru incalcarea normelor rutiere.
Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de aproape 4500 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.