Politistii de la tara cad ca mustele in oala...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.05.2014 20:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizata şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) — Serviciul Teritorial Timişoara, impreuna cu lucratorii Brigazii de Combatere a Criminalitaţii Organizate Timişoara, efectueaza cercetari faţa de inculpaţii Gradinariu Radu şi Szasz Toma Robert Emil, agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Parţa, respectiv Şag, judeţul Timiş, pentru savarşirea infracţiunilor de luare de mita, prev. de 289 C.P. rap. la art.7 lit.c din Legea nr.78/2000, favorizarea faptuitorului, prev. de 269 C.P. şi abuz in serviciu prev. de 297 alin.1 C.P., cu aplic. art.5 C.p.

Faţa de cei doi agenţi de poliţie exista suspiciunea rezonabila ca, in noaptea de 31.01.2013-01.02.2013, aflandu-se in exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza localitaţii Şag, au surprins in trafic doua persoane care prezentau suspiciuni privind deţinerea de substanţe stupefiante şi conducerea autoturismului sub influenţa acestora, nesesizandu-se cu privire la aceste fapte penale, ascunzand drogurile şi celelalte probe gasite asupra persoanelor depistate.

Din probele administrate in cauza, rezulta suspiciunea rezonabila ca agenţii de poliţie Gradinariu Radu şi Szasz Toma Robert Emil au primit suma de 1000 de euro, pentru neindeplinirea obligaţiilor de serviciu.

Faţa de cei doi agenţi de poliţie, prin ordonanţele din data de 28.05.2014, procurorii D.I.I.C.O.T. — S.T. Timişoara au luat masura reţinerii pentru 24 ore şi, ulterior, au pus in mişcare acţiunea penala.
Cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi joi, 29 mai a.c., instanţei Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Totodata, procurorii D.I.I.C.O.T. — S.T. Timişoara i-au depistat pe cei doi suspecţi de trafic de droguri, aceştia fiind in prezent audiaţi de catre procurori.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.