Politistii locali... mopedaleaza prin Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2013 13:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali sunt prezenţi, începând din 26 aprilie, şi pe motoscutere, în cadrul acţiunilor de patrulare organizate pe raza municipiului Timişoara.
Un număr de 20 de poliţişti locali au fost instruiţi în privinţa respectării regulilor de trafic, a modului în care se face patrularea la acţiunile la care participă, să fie operativi în teren la semnalarea problemelor cetăţenilor şi să fie deschişi la solicitările acestora atunci când îi abordează.
Motoscuterele oferă mobilitate, eficienţă şi rapiditate, în special în zonele aglomerate din trafic sau în zonele mai îndepărtate din cartiere.
Pe viitor se vor stabili trasee de patrulare pentru fiecare echipă motorizată, care va ţine cont de solicitările consiliilor de cartiere, a asociaţiilor de proprietari şi ale cetăţenilor, astfel încât fiecare zonă a municipiului să poată fi acoperită si să se acţioneze în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi ordine publica, dar şi să se relaţioneze cu cetăţenii, ale căror probleme vor constitui priorităţi pentru activitatea viitoare.
Imediat după efectuarea instruirii, poliţiştii locali au fost repartizaţi să efectueze patrulări în cartierele Soarelui, Girocului, Dâmboviţa, Freidorf, Ronaţ, Mehala, Lipovei, Buziaşului, Ciarda Roşie, Plopi, Elisabetin, Cetate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.