Politistii si-au clatit ochii pe la stranduri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.06.2012 14:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pentru evitarea furturilor de telefoane, de bagaje mici din incinta ştrandurilor, victime fiind persoanele care vin la plajă, poliţiştii împreună cu specialişti ai Gărzii de Mediu şi comisari din cadrul Gărzii Financiare Timiş au desfăşurat o acţiune la câteva ştranduri din municipiul Timişoara.
În cadrul acţiunii a fost verificată legalitatea funcţionării societăţilor comerciale referitoare la deţinerea autorizaţiilor si avizelor necesare funcţionării, realitatea înregistrării în evidentele financiar-contabile a operaţiunilor comerciale efectuate şi a veniturilor realizate.
A mai fost avut în vedere modul cum sunt respectate normele legale pe linie de protecţie a mediului înconjurător şi cum este asigurată paza in zona acestor baze de agrement.
Pentru anumite deficienţe constatate în sistemul contabil una dintre societăţi a fost sancţionată cu amendă de 2000 de lei iar administratorul a fost invitat la sediul Gărzii de Mediu Timiş.
Cu această ocazie au fost distribuite de flyere şi au fost informaţi cetăţenii cu privire la anumite activităţi de natură preventivă care să îi ferească de evenimentele neplăcute.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.