Politistii timiseni au imbunatatit climatul de siguranta civica. Asa, de vreo 107.285 de lei...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2014 15:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Peste 200 de politisti au actionat in cursul zilei de vineri, 25 aprilie, pe raza judetului Timis, in scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica, prevenirea activitatilor infractionale, cresterii vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier...

Astfel, au fost organizate actiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, Gruparea Mobila de Jandarmi, politia Locala Timisoara, I.S.U.-Banat si reprezentanti ai I.T.M., O.P.C.
Efectivele au actionat pentru verificarea legalitatii functionarii unitatilor comerciale si a personalului angajat, depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, cunoasterea si verificarea in evidentele politiei a persoanelor fara adapost, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu incalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, precum si pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta.

Cu aceasta ocazie, au fost controlate 51 de unitati comerciale si verificate in bazele de date ale politiei 129 de autovehicule.
Iar in urma controalelor efectuate, politistii au constatat 20 de infractiuni, 11 dintre acestea fiind in flagrant delict.
Au fost aplicate 204 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor rutiere, incalcarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, precum si pentru activitati de comert ilicit.
Valoarea totala a sanctiunilor aplicate se ridica la 107.285 de lei.
Totodata, politistii rutieri au retinut in vederea suspendarii 7 de permise de conducere si au retras 6 certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.