Poltistii au... indisponibilizat peste 30 litri de alcool. Tu ce-ai mai indisponibilizat?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.02.2014 16:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aproape 200 de politisti, pe raza judetului Timis, au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 130.000 de lei.

Incepand cu data de 20 februarie a.c., din dispozitia sefului Politiei Romane, la nivel national, au fost intensificate actiunile de prevenire si combatere a infractionalitatii in domeniul operatiunilor cu alcool si bauturi alcoolice.

Astfel, aproape 200 de politisti de investigare a fraudelor, ordine publica, rutiera si transporturi au efectuat, pe raza judetului Timis, controale la 80 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.
De asemenea, au fost instituite 18 filtre rutiere pe rutele de transport si au fost efectuate 11 perchezitii domiciliare.

Controalele au vizat identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care actioneaza in zona ilicita a productiei, depozitarii, transportului si comercializarii alcoolului si bauturilor alcoolice.

In urma controalelor efectuate,  politistii au constatat 12 infractiuni si au aplicat 115 sanctiuni contraventionale pentru neregulile constatate, in valoare totala de peste 130.000 de lei.
Totodata, echipele de control au indisponibilizat peste 30 de litri de alcool si bauturi alcoolice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.