Pompierii au salvat de la moarte un papagal si un caine

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2012 10:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Evenimentele la care a participat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş în perioada 21.05.2012, ora 08.00 – 22.05.2012, ora 08.00:
Echipajul pirotehnic al I.S.U. Timiş a identificat, cercetat şi transportat o grenadă defensivă de mână, găsită pe raza localităţii Săcălaz de către un cetăţean care efectua lucrări agricole. Muniţia nu prezenta niciun pericol, fiind o grenadă de exerciţiu.
Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, pe strada Ion Raţiu din Timişoara. Incendiul a fost cauzat de o lumânare aprinsă, care a intrat în contact cu o perdea bătută de vânt. Focul s-a propagat rapid în întreaga încăpere, arzând mobilierul şi degradând zugrăveala, însă intervenţia promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la celelalte încăperi. Pompierii militari au salvat şi o persoană în vârstă, de sex feminin, căzută în încăpere, un papagal şi un câine.
Formaţiunea mobilă de urgenţă, reanimare şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a fost solicitată la 38 intervenţii de specialitate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.