Pompierii pleaca spre Vaslui cu un autocamion de ajutoare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2012 11:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Astăzi, 20.02.2012, începând cu ora 14, un autocamion al I.S.U. „Banat” al judeţului Timiş va fi încărcat cu alimente şi bunuri materiale şi va porni spre judeţele aflate sub zăpezi în nord-estul ţării.

La dispoziţia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii timişeni au organizat la sediul unităţii de pe strada Înfrăţirii, nr. 13, un Punct de colectare ajutoare pentru persoanele sinistrate, cu program de recepţie a mărfurilor, zilnic, în intervalul orar 9–17. Din motive de sănătate şi eficienţă, sunt preluate numai alimente neperisabile, cu termen de garanţie valabil şi ambalate corespunzător, îmbrăcăminte de iarnă, pături şi alte bunuri aferente sezonului, aflate în stare bună.

După ce săptămâna trecută cetăţenii judeţului Timiş au donat peste 12 t de alimente şi 200 kg haine de iarnă, pentru judeţele Ialomiţa, Buzău şi Vrancea, acum un al doilea transport este gata de plecare.

Autocamionul urmează să părăsească judeţul Timiş în direcţia Vaslui, în cursul dimineţii de mâine, în jurul orei 6, încărcat cu aproximativ 250 kg de materiale textile (lenjerie de pat şi prosoape), puse la dispoziţie de unităţile de cazare din judeţ şi aproape 3,5 t de produse alimentare neperisabile (zahăr, făină, orez mălai, paste făinoase, fasole boabe, conserve şi biscuiţi).
Majoritatea alimentelor au fost donate prin grija persoanelor juridice din judeţ. Un aport deosebit l-au avut însă şi cetăţenii din comunele Pişchia, respectiv Secaş, care prin intermediul primăriilor au făcut donaţii semnificative de alimente.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.