Pompierii timiseni au plecat cu ajutoare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.02.2012 14:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Doua autocamioane ale I.S.U. „Banat” al judetului Timis au pornit în aceasta dimineata spre sud – estul tarii, încarcate cu alimente si bunuri materiale oferite de cetatenii judetului Timis, în semn de empatie si solidaritate fata de persoanele sinistrate din judetele aflate sub zapezi.
La dispozitia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, pompierii timiseni au organizat la sediul unitatii de pe strada Înfratirii, nr. 13, un Punct de colectare ajutoare pentru persoanele sinistrate, cu program de receptie a marfurilor, zilnic, în intervalul orar 09.00 – 17.00. Din motive de sanatate si eficienta, sunt preluate numai alimente neperisabile, cu termen de garantie valabil si ambalate corespunzator, îmbracaminte de iarna, paturi si alte bunuri aferente sezonului, aflate în stare buna.
Cetatenii judetului Timis nu au ramas indiferenti fata de apelul pompierilor si nici fata de situatia semenilor nostri aflati în nevoie. Astfel, în mai putin de 48 de ore de la înfiintarea centrului, s-au primit de la cetateni si agenti economici aproximativ 12 t de alimente si 200 kg haine de iarna, care constituie un prim transport spre judetele Ialomita, Buzau si Vrancea.
Un al doilea transport urmeaza sa paraseasca judetul Timis în cursul acestei saptamâni, prin grija Consiliului Judetean Timis, care pune la dispozitia sinistratilor 10 t de alimente (ulei si faina).
Pe aceasta cale pompierii militari se alatura tuturor cetatenilor judetului Timis care, în masura posibilitatilor si a resurselor de care dispun, doresc sa fie alaturi de românii greu încercati din nord – estul tarii si raspund pozitiv îndemnului la solidaritate.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.