Populatia judetului TIMIS a mai crescut cu... 4 PAKISTANEZI

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.02.2017 10:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Orasului Gataia au depistat in zona de competenta, patru cetateni din Pakistan, care au trecut frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 20.02.2017, in jurul orei 09.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei Orasului Gataia, judetul Timis, au depistat in zona de competenta, la granita cu Serbia, patru persoane de sex masculin.
Persoanele in cauza, care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.
In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre patru cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 21 si 26 de ani.
Tinerii au declarat ca au trecut frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.
    In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucratori din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.