Porti deschise la... economie si administrarea afacerilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.11.2013 16:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din Timişoara organizeaza, in perioada 22 – 23 noiembrie 2013, in intervalul orar 10 – 17, la sediul de pe str. J. H. Pestalozzi, nr. 16, evenimentul Zilele Porţilor Deschise la FEAA.
Zilele Porţilor Deschise la FEAA reprezinta o oportunitate pentru elevi şi studenţi de a aduna mai multe informaţii care sa-i ajute sa ia o decizie cu privire la cariera profesionala pe care vor sa o urmeze.
In cadrul evenimentului elevii de liceu pot lua un prim contact cu viaţa de student, oferta academica, evenimentele extracurriculare şi potenţialii angajatori.
Concret, in cele doua zile, elevii fac cunoştinţa cu cele 10 specializari ale facultaţii, in cadrul standurilor şi workshop-urilor la care participa atat cadre didactice cat şi studenţii ambasadori ai FEAA.
In paralel, vor lua parte la sesiuni interactive de discuţii cu partenerii facultaţii din mediul de afaceri (care acorda stagii de practica şi locuri de munca studenţilor FEAA).
Şi-au anunţat prezenţa reprezentanţii unor companii prestigioase precum: HELLA, DHL, BCR, KPMG, Raiffeisen BANK, PricewaterhouseCoopers, BRD, Iulius Mall, RETIM Ecologic Service, Banca Italo Romena şi alţii.
La Zilele Porţilor Deschise de la FEAA sunt aşteptaţi pe langa elevi, parinţii acestora şi cadrele didactice din mediul preuniversitar.
Pentru aceştia din urma conducerea FEAA a amenajat Teacher’s Corner, locul unde se vor pune bazele unor colaborari intre mediul preuniversitar şi cel universitar, in vederea concretizarii unei pregatiri optime pentru cariera viitorilor absolvenţi.

“Ne dorim ca Zilele Porţilor Deschise la FEAA sa devina un eveniment de tradiţie pentru facultatea noastra. Am identificat nevoia de a oferi informaţii suplimentare elevilor de liceu cu privire la oferta educaţionala şi tot ceea ce poate pune la dispoziţie facultatea noastra pentru a face din viaţa de student o experienţa interesanta, utila şi de ce nu distractiva. Pe langa tradiţie, infrastructura moderna şi oferta educaţionala aliniata la standarde internaţionale, ne recomanda ca facultate prestigioasa şi numeroasele parteneriate semnate cu universitaţi din Europa unde studenţii noştri pot studia unul dintre cei trei ani de studiu, dar şi parteneriatele cu marile companii multinaţionale care activeaza in partea de vest a ţarii. Ii aşteptam cu mare drag pe toţi cei interesaţi de eveniment: elevi, parinţi, profesori şi le promitem o experienţa inedita in casa noastra.” – Ovidiu MEGAN, decanul FEAA Timişoara.

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitaţii de Vest din Timişoara, in cei peste patruzeci şi cinci de ani de existenta, a devenit o prezenta activa, recunoscuta in invaţamantul superior din domeniul economiei si administrarii afacerilor la nivel regional, national si european. FEAA ofera opt specializari pentru ciclul de licenţa in limba romana (Contabilitate şi Informatica de Gestiune, Economia Comerţului Turismului şi Serviciilor, Economie Generala şi Comunicare Economica, Economie şi Afaceri Internaţionale, Finanţe şi Banci, Informatica Economica, Management şi Marketing), specializarea Finance and Banking in limba engleza şi specializarea Management in limba franceza. Pentru ciclul de master FEAA ofera 25 de programe, iar la ciclul de doctorat 5 domenii de cercetare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.