Porumbei, gaini, iepuri si pasari exotice la Sannicolau Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.11.2013 11:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria oraşului Sannicolau Mare şi Asociaţia Crescatorilor de Pasari şi Animale de Blana Nako din Sannicolau Mare anunţa organizarea celei mai mari expoziţii de porumbei, gaini, iepuri şi pasari exotice din Romania.
Evenimentul va avea loc in perioada 29 noiembrie — 1 decembrie 2013 şi va fi gazduit de oraşul Sannicolau Mare, in doua locaţii distincte, respectiv Hala agroalimentara şi Sala de Sport Ioan Morar.
Douazeci şi şase de asociaţii de profil din ţara vor aduce in faţa publicului cele mai deosebite rase de pasari şi iepuri, in total fiind expuse peste 2.400 de animale.
Vizitatorii sunt aşteptaţi sa admire exemplarele aduse din intreaga ţara, iar persoanele interesate sa achiziţioneze diferite exemplare, o pot face in cadrul targului de animale care se va desfaşura sambata şi duminica, respectiv in 30 noiembrie şi 1 decembrie.

'Expoziţia de la Sannicolau este o ocazie unica pentru locuitorii din intreg vestul ţarii de a vedea in carne şi oase, animale care in mod normal pot fi admirate doar in poze şi in carţi. Pe langa porumbei, gaini şi iepuri, organizatorii va aşteapta cu un bonus surpriza, cateva animale salbatice, care cu siguranţa vor fi preferatele copiilor' a spus Grun Ernestin, preşedintele Asociaţia Crescatorilor de Pasari şi Animale de Blana Nako din Sannicolau Mare şi gazda principala a evenimentului.

Expoziţia este deschisa publicului vineri şi sambata de la ora 9 la 17, iar duminica, de Ziua Naţionala a Romaniei, programul va fi de la ora 9 la 13.
Intrarea la expoziţie se face pe baza unui bilet, care costa 5 lei/persoana.
Grupurile de copii organizate şi anunţate in prealabil organizatorilor se bucura de intrare gratuita.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.