Postas talharit ziua in amiaza mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.01.2013 19:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii efectuează cercetări pentru furt calificat şi neglijenţă în serviciu în cazul furtului unei genţi care conţinea o anumită sumă de bani destinaţi distibuirii pensiilor.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 10.20, poliţiştii au fost sesizaţi de către D.Florin, de 53 de ani, din Timişoara, angajat al Poştei Române, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală geanta în care se aflau banii de pensii.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au putut stabili că bărbatul şi-a parcat autoturismul în faţa unui imobil situat pe Calea Buziaşului, din Timişoara, pentru a scoate din curtea respectivului imobil bicicleta folosită în timpul serviciului la distribuirea banilor, iar în interiorul autovehicului şi-a lăsat nesupravegheată geanta cu bani.

În momentul în care a revenit la autoturism, acesta a observat că geamul portierei, din partea dreaptă-faţă era spart, iar din maşină fusese sustrasă geanta de serviciu.

Având în vedere cele constatate poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat şi pentru neglijenţă în serviciu pentru comiterea infracţiunii de faţă de Florin D. pentru lăsarea fără supraveghere a genţii cu valori poştale.

În ultimii trei ani, în judeţul Timiş s-au mai înregistrat patru astfel de cazuri de tâlhării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.