Poteca migratiei spre Europa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2012 11:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Azi noapte, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat cinci persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi alte opt persoane care au încercat să iasă ilegal din România pe la frontiera cu Ungaria.

*O patrulă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat în zona de competenţă, în jurul orei 23:30, un grup de migranţi, format din patru persoane, care se deplasa pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria. Persoanele au fost reţinute la aproximativ 200 de metri interior faţă de teritoriul maghiar.
În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni algerieni cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, care intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

*Două ore mai târziu, tot în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, a fost observat un alt grup de patru persoane care se deplasa pe jos peste câmp, către frontiera cu Ungaria.
Cei patru au fost reţinuţi la circa 100 de metri interior faţă de teritoriul maghiar şi, întrucât nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei.
Din primele verificări s-a stabilit că persoanele în cauză sunt tot cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, care intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

*Ieri, în jurul orei 23:30, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a observat un grup de migranţi, format din cinci persoane, care a trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
Persoanele au fost reţinute în apropierea liniei de frontieră şi conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru clarificarea situaţiei. Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni algerieni cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani şi doi cetăţeni marocani de 22 şi 23 de ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.