Poti aplica la peste 2000 de joburi la Angajatori de TOP Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.03.2015 13:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.
Vizitatorii vor avea sansa sa aplice la peste 2000 de oportunitati de cariera, 21 programe de internship & trainee, vor putea participa la 15 conferinte si workshop-uri si vor putea sa discute cu 200 de specialisti in recrutare.

Pentru cele 2150 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe www.hipo.ro
Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP.
Cu un singur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei.
Este o metoda simpla, inovativa si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Cei care vor fi prezenti in cele doua zile Angajatori de TOP Timisoara se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane.
Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts.
In urma discutiei de la standul CV Experts, candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si vor primi sfaturi despre cum il pot imbunatati, ce aspecte ar trebui sa evidentieze in functie de pozitia pe care isi doresc sa o obtina.
In urma informatiilor primite din partea companiilor prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma participarii la eveniment.

In cele doua zile ale targului de joburi Angajatori de TOP sunt asteptati peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar si la programele de internship si management trainee.

Cei prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pot participa la 15 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti.

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.