Poti comercializa MARTISOARE in PIATA VICTORIEI numai cu BULETIN de TIMISOARA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.02.2018 13:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Comercializarea martisoarelor, felicitarilor si a altor miniaturi reprezentative pe raza municipiului Timisoara va fi permisa intre 24.02.2018-01.03.2018.
Perioada inscrierii pentru obtinerea Avizului pentru desfasurarea comertului stradal este 15.02.-19.02.2018, la ghiseul 8 sau 9, unde se va depune o cerere tip si copie a actului de identitate, iar pentru Piata Victoriei se va depune carte de identitate eliberata de Serviciul de Evidenta Persoanelor Timisoara, precum  si fotocopie a standului si produselor comercializate.

Comercializarea se va putea face in urmatoarele locatii, pe o suprafata de 2 mp: Piata Victoriei (maximum 200 amplasamente); Ceas Floral- bd. Proclamatia de la Timisoara-platou; str.Marasesti (de la str.Brediceanu spre Piata Marasti); Parcul Copiilor(bd.Revolutiei 1989)-platou, Piata A.Mocioni-platou (maximum 6 amplasamente); bd. Regele Carol I ( de la str.I.Vacarescu pana la str.Gen.I.Dragalina); Piata Nicolae Balcescu; Dambovita-platou;Calea Sagului colt cu str.A.Ipatescu(maximum 20 amplasamente);Calea Sagului colt cu str.L.Rebreanu; in fata Pietei Doina-platou;Calea Martirilor colt cu str.Naturii(maximum 20 amplasamente);Piata zona Soarelui;Calea Buziasului-platou;zona Spitalului Judetean ( str.Aries); str.Daliei(intre str.Al Vaida Voievod si L.Catargiu) maximum 50 amplasamente, str.S.Barnutiu – Calea Dorobantilor (zona Modern);Piata Traian; Calea Sever Bocu – str.Sf. Ap.Petru si Pavel; Calea Aradului- str.Liege; C.Torontalului-platou; str.Circumvalatiunii-platou; zona Piata Dacia; str.Gen.Dragalina- b-dul Garii.

Operatorii economici au obligatia de a detine, la locul de vanzare, Avizul pentru desfasurarea comertului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii  Publicitare, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in avizul solicitat.  
Incalcarea prevederilor legislatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala a  persoanei sau reprezentantului firmei, de catre agentii constatatori si retragerea avizului de catre emitent.
Salubrizarea permanenta a amplasamentului ocupat este obligatorie, incalcarea acestei prevederi ducand la retragerea Avizului.
Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului ocupat de catre detinatorul avizului altei persoane, duce la retragerea Avizului si sanctionarea contraventionala.
Taxa de autorizare, taxa de imprimat si taxa de ocupare a domeniului public- 3 lei/mp/zona A sau 2 lei/mp/zona B, se achita la momentul inregistrarii cererii la caseria  camerei 12, dupa emiterea notei de plata de la ghiseul 8 sau 9, fara posibilitatea restituirii acestor taxe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.