Poveste cu operatie estetica la Teatrul German

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.03.2014 13:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Spectacolul „Uratul“ de Marius von Mayenburg, in regia lui Theodor-Cristian Popescu, va fi reluat pe scena Teatrului German de Stat Timisoara miercuri, 26 martie 2014, ora 19,30, respectiv luni, 14 aprilie 2014, ora 19,30.

In spectacolul „Uratul“ de Marius von Mayenburg, personajul principal, Lette, este intruchipat de Konstantin Keidel, actor din Germania, membru al echipei TGST din 2012.
Acestuia i se alatura actorii Olga Török, Rares Hontzu si Horia Savescu, dar si scenografa Velica Panduru, compozitorul Vlaicu Golcea si coregraful Florin Fieroiu. Dramaturgia spectacolului este semnata de Valerie Seufert.

„Uratul“ e considerat de critica un spectacol actual si modern, Marius von Mayenburg fiind una din cele mai interesante si apreciate voci din dramaturgia contemporana.
Piesa evoca povestea lui Lette, angajat al unei corporatii.
Acesta este discriminat din cauza urateniei sale si impiedicat de compania la care lucreaza sa-si prezinte inventia la un congres.
Cand isi da seama ca frumusetea nu sta in ochii privitorului si dupa ce chiar si sotia evita sa il mai priveasca, decide sa isi faca o operatie estetica,  fapt ce are consecinte semnificative in viata sa profesionala si privata.
Lette devine un etalon al frumusetii; brusc, este ravnit de admiratoare si apreciat pentru competentele sale.
Insa cand fata sa devine un produs cautat pe piata, viata i se schimba din nou.

Biletele pot fi achiziţionate la casieria Teatrului German (Orar: Marti – Vineri: 10-15 si 17-19; Sambata: 10-15), precum si cu o ora inainte de inceperea spectacolelor sau online pe paginile teatrulgerman.ro si biletmaster.ro.
Spectacolele se joaca in sala Teatrului German, cu traducere in limba romana.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.