Prefectul a dat proba de lucru cu covrigei apolitici

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 04.12.2012 17:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În perioada 1-16 decembrie, la Târgul de Crăciun, pe strada Mărăşeşti, Fornetti România a iniţiat campania caritabilă “Jucărie dăruieşti, Fornetti primeşti”, ocazie cu care oferă produsele companiei gratuit pentru copiii care aduc o jucărie pe care doresc să o ofere altor copii, între orele 12 şi 22.

Toate cadourile strânse în această perioadă vor fi donate caselor de copii din oraş. De la păpuşi, jucării de pluş, cărţi de colorat, până la zmee de hârtie colorată, orice joc şi jucărie vor fi binevenite, în spiritul Crăciunului.
Alături de Fornetti, în această campanie umanitară se vor afla şi personalităţi ale oraşului care vor coace produse de patiserie pentru vizitatori. 
Patiserul zilei de 1 decembrie a fost prefectul Eugen Dogariu, care a fost răsplătit şi cu o diplomă de patiser după o ... sesiune de covrigei la cuptor. Şi parcă lucrurile au mers mai bine ca la prefectură.
Mai în glumă, mai în serios, dacă alegerile parlamentare nu ies cum trebuie pentru cei care l-au numit în fruntea prefecturii, se poate descurca şi cu altă meserie. E adevărat, căciuliţele sunt portocalii, dar ce mai contează pentru nişte covrigei apolitici...
Duminică, 2 decembrie, ora 16, patiswrul zilei va fi artistul Johnny Bota, iar luni, 3 decembrie, ora 16, va veni rândul conf.univ.dr Carmen Băbăiţă, şefa cancelariei rectorului Marilen Pirtea, de la Universitatea de Vest din Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.