Prefectura-i sub cod portocaliu. De disconfort

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 11.07.2012 11:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Deşi este caniculă şi lumea se mai relaxează cu un duş sau o ieşire la umbra unui copac aflat departe de Timişoara, Instituţia Prefectului forjează motoarele la turaţie maximă.
Norocul este că, cel puţin până pe la sfârşitul lunii, când se va desfăşura referendumul, Biroul Electoral de Circumscripţie al Judeţului Timiş a fost scos la iarba aproape verde de la USAVM, la marginea oraşului. Că şi stai şi te întrebi dacă de acolo se poate privi mai atent electoratul din judeţ sau fetele de pe Calea Aradului. Sau nu e nici o diferenţă?
În rest, prefectul Eugen Dogariu a anunţat că au fost luaţi la "legalizat" secretarii de la primăriile din judeţul Timiş, să se vadă treaba cu studiile şi încadrările pe post.
Deşi nu reprezintă o prioritate, şefii de la serviciile deconcentrate sunt în plin proces de rotaţie a cadrelor. Astfel încât, zilele trecute a venit şi rândul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului din Timiş, la cârma căruia a fost numită Mihaela Ignat. Până acum, cel puţin din ce ştie prefectul, au mai fost schimbaţi şefii de la Direcţia Silvică, Inspectoratul Şcolar şi Direcţia Regională de Drumuri.
Vara-i lungă, canicula dă insomnii, ca şi Traian Băsescu, aşa că e de muncă pe ogorul patriei. Cât încape.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.