Prelungire de program in Parcul Copiilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.06.2012 07:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Având în vedere solicitările mai multor cetăţeni, părinţi, bunici şi nu numai, conducerea Primăriei Municipiului Timişoara a stabilit ca programul de funcţionare al parcului să fie cuprins între orele 9- 22, tocmai pentru a beneficia în această perioadă a vacanţei de vară a copiilorşi de acest spaţiu nou de recreere cu echipamente de joacă pentru copii, diferit de cele din cartiere.
Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervenţiile cu lucrări de reparaţii curente funcţie de necesităţi la echipamente, dar şi întreţinerea zonelor verzi gazonate şi a vegetaţiei. Pentru viitor, facem precizarea că se caută soluţii pentru ca şi această zi să fie o zi de funcţionare a parcului.
În perioada următoare, parcul va beneficia de completare a unor obiective cum ar fi: clădirea fostului „labirint de oglinzi” a tunelului precum şi a amfiteatrului, dar şi aducerea unor noi piese de joacă atât de solicitate de părinţi, dintre care huţuluşe sub diferite forme, tobogane, precum şi echipamente de fitness.
Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara şi-a deschis porţile la 1 iunie, de Ziua Copilului, cei mici fiind invitaţi să se relaxeze în paleta largă de zone de agrement şi jocuri. Din suprafaţa de peste 6 ha a întregului parc, cuprinsă în studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, al Parcului Copiilor „Ion Creangă”, aproximativ 4,5 ha este zonă verde gazonată, ce cuprinde peste 1.100 de arbori, arbuşti şi plantaţii, adăugându-se echipamentele de agrement pentru copii în număr de 103 bucăţi. Toate acestea, împreună cu trenuleţul, caruselul şi circuitul de canoe permit copiilor, dar şi însoţitorilor acestora – părinţi, bunici- o bună relaxare şi refacere fizică.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.