PREMIERA Campionat Mondial de Dans Sportiv la Timisoara VIDEO

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 31.05.2016 20:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In zilele de 4-5 iunie 2016, Timişoara va fi gazda Campionatului Mondial de Dans Sportiv WDSF WORLD DANCESPORT CHAMPIONSHIP JUNIOR II STANDARD.

Campionatul mondial este cel mai important eveniment al Federaţiei Romane de Dans Sportiv, cat şi al sportului romanesc din anul 2016, dat fiind faptul ca este pentru prima oara cand in Romania se organizeaza un Campionat Mondial la aceasta categorie.

Vor participa campionii şi vicecampionii din peste 45 de ţari ale lumii.
Prezenţa unui numar impresionant de 72 de perechi contribuie la anvergura şi amploarea acestei manifestari sportive şi culturale, in premiera pentru Timişoara.

Pe langa oficiali ai Federaţiei Romane de Dans Sportiv, vor asista şi reprezentanţii WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali exclusiv internaţionala.
Juriul este format din 30 de personalitaţi marcante din peste 20 de ţari, printre care Ungaria, Germania, Italia , Franţa, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia, cat şi din Canada şi Filipine.

Romania cu şanse la medalii va fi reprezentata la competiţie de perechea campioana Sebastian Zicoane - Anca Copos şi perechea vicecampioana Laviniu Ionuţ Gradea – Alexandra Cristina Bujor.
Campionatul Mondial se desfaşoara sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului şi sub inaltul patronaj al Casei Regale a Romaniei.

Ceremonia de deschidere a galelor finale se va desfaşura sambata, 4 iunie 2016, la ora 20, la Sala Constantin Jude din Timişoara.
Clubul organizator este Asociaţia SporTim Dance, condusa de Andreea Jebeleanu şi Emanuel Jebeleanu, care este in activitate de 15 ani in capitala Banatului, fiind in topul celor mai prestigioase cluburi din Romania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.