Premiile SOCIETATII TIMISOARA pe anul 2016 vor fi acordate JURNALISTILOR de la Digi 24 si RISE Project

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2017 08:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La implinirea a 27 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara reafirma principiile si valorile in care a crezut si pentru care a luptat de la inceput.

Unul dintre cele mai importante repere este libertatea de exprimare.
In acest sens, Societatea Timisoara a instituit premiul “Alexandra Indries” (oferit, pana la decesul lui Oscar Berger, de ziarul Timisoara) si premiul “Oscar Berger”, ambele fiind decernate pentru inalt profesionalism, spirit civic,  pentru abordarea cu curaj si responsabilitate a unor teme majore din societatea romaneasca si pentru promovarea unui spirit de eleganta si buna credinta jurnalistica.

Consiliul de conducere al Societatii Timisoara a hotarat acordarea premiului “Alexandra Indries” pe anul 2016 postului de televiziune Digi 24 si a premiului “Oscar Berger” grupului de investigatii RISE Project, o comunitate de jurnalişti, programatori si activisti care investigheaza crima organizata şi corupţia care afecteaza Romania şi ţarile din regiune.
Festivitatea de premiere va avea loc la Timisoara, la 15 iunie 2017, la implinirea a 27 de ani de la interventia minerilor in Piata Universitatii din Bucuresti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.