Primar din Hunedoara in greva foamei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.11.2011 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Brad - Primarul municipiului Brad, din judeţul Hunedoara, Florin Cazacu, a intrat în greva foamei deoarece populaţia nu are căldură în apartamente, după ce a convocat Consiliul Local, luni, în şedinţă extraordinară,şi a anunţat consilierii despre decizia luată, datorată faptului că administraţia locală nu a fost sprijinită de Guvern în asigurarea fondurilor necesare pentru cumpărarea combustibililor necesari la pregătirea agentului termic.

Florin Cazacu a anunţat că intră în concediu de odihnă pentru perioada în care se va afla în greva foamei şi a delegat atribuţiile sale către viceprimarul localităţii.
Protestul primarului se va desfăşura în biroul său din sediul Primăriei Brad, unde a fost instalat un banner de culoare portocalie pe care este scris, cu negru, "greva foamei".
Costul de producţie al unei gigacalorii în municipiul Brad se ridică la 831 de lei, tariful fiind cel mai mare din ţară. Preţul este influenţat de faptul că energia termică este produsă pe bază de păcură, fără cogenerare.
În Brad mai sunt racordate la sistemul centralizat circa 3.000 de apartamente, în care se apreciază că locuiesc circa 10.000 de persoane.
Nascut la Brad, în 18 februarie 1965, primarul a absolvit Liceul Industrial ,,Avram Iancu” din Brad si este licentiat în stiinte economice al Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca din anul 1993.
Este casatorit si are doi copii.
Din iunie 2004 a fost ales Primar al Municipiului Brad, din aprilie 2007 până în septembrie 2010, fiind preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.