Primar incompatibil in comuna in care s-a nascut Nicolae Robu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2014 16:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat existenţa starii de incompatibilitate in cazul a şapte foşti sau actuali aleşi locali (trei primari, un viceprimar, un fost viceprimar şi doi consilieri locali), ca urmare a exercitarii simultane de funcţii şi calitaţi, incalcand, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.

Pe lista nominala a celor şapte foşti / actuali aleşi locali in cazul carora Agenţia a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitaţilor:

FEIEŞ GHEORGHE PETRU — Primar al Oraşului Sebiş, Jud. Arad

S-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 iunie 2008 — 22 aprilie 2013, intrucat, simultan cu funcţia de primar, a deţinut şi funcţia de administrator al unei societaţi comerciale, incalcand, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

CIUL IOAN—FLORIN — Primar al Comunei Bocsig, Jud. Arad

Se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 04 iunie 2008, intrucat, simultan cu funcţia de primar, deţine şi calitatea de reprezentant / membru al CIUL IOAN FLORIN 'MCP' INTREPRINDERE FAMILIALA, incalcand, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.